NÄIN TAMPELLASSA TOIMITAAN KORONA-AIKANA

Niin asiakkaiden kuin henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Ethän siis tule asiakkaaksemme, mikäli sinulla on koronavirustartuntaan sopivia oireita. Kädet on pestävä WC-tiloissa ravintolaan saavuttaessa, vähintään kerran tunnissa sekä aina WC-käynnin yhteydessä. Käsien desinfiointiainetta löydät WC-tiloista, tiskiltä sekä sisäänkäynnin yhteydestä. Säilytä riittävä turvaväli niin muihin asiakkaisiin kuin myös henkilökuntaan.

Ravintolamme asiakaspaikkamäärä on rajoitettu 75 prosenttiin normaalista eli saamme ottaa 165 asiakasta kerralla sisään. Jokaiselle asiakkaalle löytyy istumapaikka pöydän tai vastaavan tason äärestä. Anniskelu päättyy ma-la klo 22.30 ja sunnuntaisin 20.30. Keittiö sulkeutuu tuntia ennen ravintolan sulkeutumista.