Mitä haemme?
Oma-aloitteista ja ala carte -kokemusta omaavaa kokkia, jolla pysyy hymy huulessa ja paistinlasta kädessä tiukemmissakin tilanteissa. Etenkin osaaminen ja kokemus paistamisesta ja/tai lämpöisestä puolesta katsotaan eduksi. Kokemusta ei tarvitse olla 10 vuotta, vaan se asenne ratkaisee! Emme oleta, että osaat kaiken heti, tärkeintä että löytyy halu oppia ja kehittyä. Meillä on vahvat talon tavat toimia, mutta oma osaaminen saa ja pitää tuoda esiin. Meillä toimitaan ammattimaisesti tiimissä. Eli hyvät tiimityötaidot ja erilaisten ihmisten kanssa sujuvasti toimiminen ovat edellytys. Työt painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin eli lähtökohtaisesti enemmän a la cartea kuin lounasta.
Keitä olemme?
Ravintola Tampella on jo klassikon maineen ansainnut a la carte – ja lounasravintola keskellä arvostettua miljöötä Tammerkosken rannalla. Meillä panostetaan ammattitaitoon, laatuun ja palveluun – niin keittiössä, kuin salinkin puolella. Vaikka laadusta ja tasosta ei tingitä, olemme helposti lähestyttävä ja suosittu ravintola ympäri vuoden sesongista toiseen. Ruokafilosofiamme on sekoitus klassista eurooppalaista ja suomalaista keittiötä pienillä twisteillä. Käytämme ja arvostamme laadukkaita raaka-aineita ja kaikki pyritään aina valmistamaan alusta asti itse. Salissamme on noin 150 asiakaspaikkaa, normaalien a la carte – ja lounasserviisien lisäksi teemme erikokoisia yksityistilaisuuksia ja meillä käy paljon suurempia ryhmiä. Tampella on toiminut jo vuodesta 2016 ja olemme yksityinen perheyritys. Työnantajana olemme reilu ja rehellinen. Yleensä rento, mutta tietyissä asioissa vaativa – meillä vastuu ja vapaudet kulkevat käsi kädessä. Asiat hoidetaan kuten luvataan ja yhdessä sovitaan.
Mitä tarjoamme?
- Vakituisen työn, täysillä tunneilla tai 90 h/3 vkoa (sovittavissa tapauskohtaisesti)
- Kiinteän kuukausipalkan + lisät tehtyjen tuntien mukaan (palkkaus sopimuksen mukaan)
- Henkilöstöetuja meille ja kumppaneillemme
- Kuuden kuukauden koeajan jälkeen Epassi Flex -edun (400 €/vuosi) ja laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen (koeaika tehdään vuokratyökumppanin kautta)
- Mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön
- Vastuuta ja vapautta toimia omassa roolissasi – meillä pääsee kehittämään omaa ja koko ravintolan toimintaa
Hakeminen ja kysymykset
Lähetä vapaamuotoinen työhakemus, ansioluettelo, suosittelijat ja palkkatoiveesi sähköpostitse:
- Otsikoi sähköposti: Työhakemus/kokki
- Tiedostomuotona mielellään pdf-liite
- Osoitteeseen antti.lielahti@ravintolatampella.fi
- Täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä, mutta lähetäthän hakemuksen viimeistään sunnuntaina 23.02.2025
Lisäkysymykset koskien tehtävää keittiöpäälliköllemme Antti Lielahdelle antti.lielahti@ravintolatampella.fi tai puhelimitse +358 40 7760040 (ma-pe klo 8-16)