On Father’s Day (Sunday 10th of November / 10.11.) we have a special three-course menu and also our a la carte menu is available.
Restaurant is open 12-20 (19) and we recommend to make a table reservation on our website or by phone call straight to restaurant +358 10 583 8958.
Possible table reservation times are;
12.00/12.30/13.00 AND
14.30/15.00/15.30 AND
17.00/17.30/18.00.
FATHER’S DAY MENU
STARTER / ALKURUOKA
Pumpkin soup, ginger and roasted pork belly (L, G)
*Available also without meat
Kurpitsakeittoa, inkivääriä ja paahdettua porsaankylkeä (L, G)
* Saatavana myös ilman lihaa
MAINS / PÄÄRUOKIA
Grilled Finnish beef tenderloin, potato cake seasoned with thyme, red wine sauce and bone marrow butter (L, G)
Kokonaisena kypsennettyä kotimaisen naudan sisäfileetä, timjamiperunakakkua, punaviinikastiketta ja luuydinvoita (L, G)
OR / TAI
Pan-fried salmon, potato purée, pakchoi, crab sauce and crayfish (L, G)
Paistettua lohta, puikulaperunapyreetä, paksoita, rapukastiketta ja jokiravun pyrstöjä (L, G)
OR / TAI
Grilled oyster mushroom, tomato, herbs and quinoa, served with toasty oat cream and currant (L, G – vegan version available)
Grillattua osterivinokasta, tomaattia, yrttejä ja kvinoaa, herukkaa ja paahteista kaurakermaa (L, G – saatavana vegaanisena)
DESSERT / JÄLKIRUOKA
Tampella’s tarte tatin, caramel and vanilla ice cream (L, G)
Tampellan tarte tatin, karamellia ja vaniljajäätelöä (L, G)
MENU BEEF 55€
MENU FISH 50€
MENU VEGETABLE 45€